En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

  • Raó social: CARLES PELLICER VIDAL
  • NIF: 43716304C
  • Adreça: Carrer Les Monges, 40 – 25730 – ARTESA DE SEGRE – LLEIDA
  • Telèfon: 609765146
  • Email: pellicer@pellicer.info

Finalitat de la pàgina web

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.pellicer.info.

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre CARLES PELLICER VIDAL i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb CARLES PELLICER VIDAL o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CARLES PELLICER VIDAL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de CARLES PELLICER VIDAL.

Contingut de la web i enllaços (links)

CARLES PELLICER VIDAL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

CARLES PELLICER VIDAL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CARLES PELLICER VIDAL. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de CARLES PELLICER VIDAL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.